Antena 3 CNN Externe Miliardarul care locuiește într-o casă modestă, cumpărată acum 65 de ani: "Nu cred că voi fi mai fericit în altă parte"

Miliardarul care locuiește într-o casă modestă, cumpărată acum 65 de ani: "Nu cred că voi fi mai fericit în altă parte"

Miliardarul Warren Buffett, în vârstă de 92 de ani, locuiește într-o casă modestă pentru averea pe care o deține și spune că alt loc nu l-ar putea face niciodată mai fericit.

Miliardarul care locuiește într-o casă modestă, cumpărată acum 65 de ani: "Nu cred că voi fi mai fericit în altă parte"
Sursa foto: Profimedia
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Mar 2023   •   21:20

Locuința directorului general al companiei Berkshire Hathaway, situată într-un cartier liniștit din Nebraska, a fost cumpărată în 1958 și a valorat 31.500 de dolari.

Casa se întinde pe o distanță de 610 metri pătrați și este formată din cinci dormitoare, respectiv două băi.

Deși averea lui ajunge la peste 103 miliarde de dolari, bărbatul în vârstă de 92 de ani a declarat, pentru BBC, că o altă locuință nu l-ar putea face mai fericit.

"Sunt fericit acolo. M-aș muta dacă aș crede că voi fi mai fericit în altă parte”, a spus miliardarul.

Citește și: Ce a făcut o menajeră pentru a moșteni 1,8 milioane de euro de la un milionar. Soția lui nu a fost trecută în testament

În ciuda faptului că are o avere colosală, potrivit Bloomberg's Billionaires Index, Warren Buffett a mai dezvăluit că nu este un mare cheltuitor.

Recent, miliardarul și-a schimbat telefonul cu clapetă de 20 de dolari cu un iPhone 11, chiar dacă Apple este a treia cea mai mare afacere a Berkshire Hathaway, după asigurări și căi ferate, potrivit adevarul.ro.

Warren Buffett este președintele companiei Berkshire Hathaway, care deține numeroase societății implicate în afaceri legate de asigurări, construcții sau transporturi.

×
Subiecte în articol: miliardar casa
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close