Antena 3 CNN Externe Miliardarii Rusiei, loviţi puternic de criza economică (VIDEO)

Miliardarii Rusiei, loviţi puternic de criza economică (VIDEO)

Miliardarii Rusiei, loviţi puternic de criza economică (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Video News
03 Oct 2010   •   23:04

Bogaţii Rusiei sunti loviţi de criza economică mondială, potrivit celui mai recent târg al oamenilor cu dare de mână din Moscova. Deşi nu au lipsit maşinile scumpe, ceasurile de lux şi costumele de firmă, evenimentul din acest an a fost marcat de un singur cuvânt: moderaţie.

Înainte crizei economice, cheltuitul în exces era la modă printre bogaţii Rusiei. Acum lucrurile s-au schimbat, spun specialiştii. Deşi continuă să arunce sume impresionante de bani pe maşini, haine sau bijuterii, magnaţii ruşi resimt din plin recesiunea.

Averile bogaţilor Rusiei sunt echivalente cu 9 la sută din produsul intern brut al ţării. O sumă deloc de ignorat de comercianţii din toată lumea care ştiu că târgurile de lux de la Moscova sunt la fel de importante ca o investiţie imobiliară reuşită.

Schimbarea de atitudine a ruşilor nu se rezumă numai la economii, spun analiştii financiari, ci şi la plasarea inteligentă a banilor pe timp de criză.

Recesiunea i-a determinat pe ruşi să-şi depoziteze economiile în bănci. Acest lucru ar putea asigura destule lichidităţi care să îndepărteze definitiv Rusia de recesiune, potrivit specialiştilor.



Antena 3

×
Subiecte în articol: Rusia criza economica
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close