Antena 3 CNN Externe Miliardarul Mohamed Al Fayed, acuzat de hărţuirea sexuală a unei minore de 15 ani

Miliardarul Mohamed Al Fayed, acuzat de hărţuirea sexuală a unei minore de 15 ani

Miliardarul Mohamed Al Fayed, acuzat de hărţuirea sexuală a unei minore de 15 ani
22 Oct 2008   •   17:22

La vârsta la care altii îşi duc nepoţii la grădiniţă, Mohamed Al Fayed, proprietarul celebrului magazin londonez Harrodds, este suspectat de hărţiurea sexuală a unei minore. Miliardarul de origine egipteană, în vârstă de 79 de ani, a fost acuzat că ar fi hărţiut sexual o minoră de numai 15 ani. Deşi nu a fost încă arestat, Al Fayed a răspuns, miercuri, în prezenţa avocaţilor săi, la întrebările poliţiştilor britanici.
Adolescenta, al cărui nume nu poate fi dezvăluit din motive legale, a depus o plângere în acest sens încă din iulie, informează "Daily Mail". Aceasta l-a acuzat pe bătrânul miliardar că ar fi hărţuit-o sexual şi că ar fi sărutat-o cu forţa. Se pare că adolescenta l-ar fi cunoscut pe miliardar chiar în magazinul acestuia, Harrodds, în timp ce-şi făcea cumpărăturile. Tot atunci, Al Fayed i-ar fi cerut şi numărul de telefon şi ar fi invitat-o mai târziu din nou în magazin unde i-ar fi făcut avansuri şi ar fi sărutat-o cu forţa.
Imediat după incident, adolescenta a depus o plângere la Poliţia din Surrey. Reprezentanţii Scotland Yard s-au ferit să menţioneze numele miliadarului:"Putem numai să spunem că, într-adevăr, în cursul zilei de miercuri, a fost interogat un bărbat acuzat de hărţuirea sexuală a unei minore de 15 ani într-un centru comercial din Londra."
Pe lângă centrul comercial Harrodds, Mohamed Al Fayed mai deţine şi echipa de fotbal britanică Fullham. Fiul cel mare al miliardarului de origine egipteană este cunoscut pentru relaţia pe care a avut-o cu prinţesa Diana şi pentru faptul că şi-a pierdut viaţa alături de aceasta într-un accident de maşină din Paris, pe 31 august 1997.
Sursă foto: www.dailymail.co.uk

Antena3.ro

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close