Antena 3 CNN Externe Milioane de americani au urmărit Balul Comandantului Suprem. Barack şi Michele Obama au petrecut o seară pe cinste

Milioane de americani au urmărit Balul Comandantului Suprem. Barack şi Michele Obama au petrecut o seară pe cinste

Milioane de americani au urmărit Balul Comandantului Suprem. Barack şi Michele Obama au petrecut o seară pe cinste
de O.P.    |    22 Ian 2013   •   06:20

Milioane de oameni din întreaga lume au urmărit Balul Comandantului Suprem, un dineu organizat de către preşedintele american Barack Obama în cinstea militarilor decoraţi cu Medalia de Onoare.

Zeci de mii de invitaţi au petrecut câteva ore de gală în prezenţa liderului de la Casa Albă, care a împărtăşit un moment extrem de emoţionant cu cei prezenţi în sală. Cei 40 de mii de invitaţi la Balul Comandantului Suprem l-au întâmpinat cu urale şi aplauze pe preşedintele Barack Obama.

Printre invitaţii de renume, la bal s-au aflat şi patru mii de militari, decoraţi cu Medalia de Onoare, cea mai înaltă distincţie militară acordată de Statele Unite.



În faţa zecilor de mii de invitaţi, preşedintele şi prima doamnă a Statelor Unite au dansat în timp ce pe scenă cânta laureata premiului Grammy, Jennifer Hudson.

Pe lângă o atmosferă de excepţie, invitaţii s-au delectat şi cu o suită de momente muzicale. Alicia Keys a surprins publicul cu o adaptare a piesei sale, Girl on Fire, pe care a transformat-o într-un adevărat omagiu adus cuplului Obama.



×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close