Antena 3 CNN Externe Milioane de francezi sărbătoresc Ziua Naţională. Vezi imagini de la parada militară de pe Champs Elysees

Milioane de francezi sărbătoresc Ziua Naţională. Vezi imagini de la parada militară de pe Champs Elysees

Milioane de francezi sărbătoresc Ziua Naţională. Vezi imagini de la parada militară de pe Champs Elysees
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
14 Iul 2013   •   12:20
UPDATE 12:20 - Parada militară de Ziua Naţională a început duminică la ora 10.00 (11.00, ora României) pe Bulevardul Champs Elysées din Paris, în prezenţa a mii de persoane, relatează ziarul Le Monde, conform Mediafax.
Cu ocazia Zilei Naţionale, Franţa încearcă să reafirme eficienţa forţelor militare şi rolul acestora pe scena internaţională.
Preşedintele François Hollande a deschis parada la bordul vehiculului de comandă. Politicianul socialist, criticat pentru starea economiei ţării şi a cărui popularitate este în scădere vertiginoasă, a trecut în revistă trupele începând de la Arcul de Triumf şi continuând pe Bulevardul Champs Elysées.

VEZI IMAGINI DE LA PARADA MILITARĂ: 


------------------------

Milioane de francezi sărbătoresc, astăzi, Ziua Naţională, printr-o serie de evenimente publice, dintre care, cea mai importantă, este parada militară. 
 
Festivităţile încep puţin după ora zece, cu poziţionarea trupelor motorizate şi de infanterie pe bulevardul Champs-Élysées, iar, seara, va avea loc un spectacol de artificii. 
 
De 133 de ani, 14 iulie este ziua naţională a Franţei, data căderii Bastiliei şi începutul Revoluţiei Franceze. 
 

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close