Antena 3 CNN Externe Un milionar rus și-a ucis soția și fiica cu toporul, iar apoi s-a sinucis, în Spania

Un milionar rus și-a ucis soția și fiica cu toporul, iar apoi s-a sinucis, în Spania

Sergey Protosenya era un milionar rus a cărui avere se ridică la 400 de milioane de euro. Bărbatul, care a fost găsit spânzurat, este și presupusul ucigaș al soției și al fiicei sale, într-o vilă din Lloret de Mar, Spania.

Un milionar rus și-a ucis soția și fiica cu toporul, iar apoi s-a sinucis, în Spania
Sursa foto: elcaso.elnacional.cat
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Apr 2022   •   15:14

Familia, de origine rusă, se afla la casa lor din Lloret de Mar pentru a petrece Săptămâna Mare. Serghei Protosenya, soția sa Natalia și fiica lor adolescentă, în vârstă de 18, ani au călătorit la Girona și l-au lăsat pe celălalt fiu al familiei la reședința lor din Franța. El a fost cel care a alertat autoritățile din țara galică, pentru că mama sa nu mai răspundea la telefon.

Polițișii s-au prezentat la reședința acestora marţi după-amiază şi au constatat decesul a trei persoane. Agenții au găsit-o pe mamă într-o cameră și pe fiică în alta, amândouă prezentau cu răni produse prin înjunghiere.

În grădina casei, a fost găsit pe Sergey Protosenyas spânzurat. Lângă el, oamenii legii au observat un topor și un cuțit cu urme de sânge.

Viața lui Sergey Protosenyas a fost una luxoasă datorită averii sale de peste 400 de milioane de euro. Bărbatul a avut o funcție înaltă în Novatek, o companie importantă care se dedică distribuției de gaze, fiind de mai bine de șapte ani vicepreședinte al Consiliului de Administrație.

Casa din Lloret de Mar era a doua reședință a familiei ruse, care locuia în Franța. Autoritățile spaniole merg pe ipoteza că Sergey Protosenyas și-a ucis soția și fiica cu un topor în timp ce dormeau, apoi s-a sinucis în grădină.

Milionarul rus nu a avut plângeri pentru violență. Locuitorii din Lloret de Mar nu au văzut nimic ciudat la familia rusă și subliniază că au fost foarte politicoși, scrie publicația Telecinco.es.

×
Subiecte în articol: milionar Rusia crimă sinucidere Spania
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close