Antena 3 CNN Externe Ea este unul dintre militarii americani uciși în atentatul de la Kabul: Nicole Gee avea doar 23 de ani și îngrijea bebelușii afgani salvați pe aeroport

Ea este unul dintre militarii americani uciși în atentatul de la Kabul: Nicole Gee avea doar 23 de ani și îngrijea bebelușii afgani salvați pe aeroport

Sergentul Nicole Gee avea doar 23 de ani și era tehnician de întreținere în cadrul Unității Expediționare a Marinei 24 din Camp Lejeune din Carolina de Nord.

Ea este unul dintre militarii americani uciși în atentatul de la Kabul: Nicole Gee avea doar 23 de ani și îngrijea bebelușii afgani salvați pe aeroport
Sursa foto: Facebook
de Mia Lungu    |    29 Aug 2021   •   22:59

Nicole făcea parte din trupele de pușcași marini și și-a pierdut viața în atentat, alături de alți zece camarazi de la pușcașii marini, unul de la infanterie și unul de la marină.

În urmă cu doar o săptămână, Gee, în vârstă de 23 de ani, a postat pe Instagram o fotografie care o arăta cum ține un copil în aeroportul din Kabul, scriind: „Îmi iubesc slujba”.

Nicole Gee sărbătorea bucuria avansării în grad cu doar câteva zile înainte ca ea și colegii ei să fie uciși în atacul sinucigaș de joi de lângă Aeroportul Internațional Hamid Karzai din Kabul.

Armata americană a publicat lista militarilor care și-au pierdut viața în atacul sinucigaș: Cinci dintre ei aveau 20 de ani

După publicarea numelor, a ieșit la iveală că printre victime se numără și tânăra de 23 de ani, care a fost surprinsă în timp ce are grijă de bebeluși afgani, pe aeroportul din Afganistan.

Tânăra fusese promovată la gradul de sergent „Niciodată nu mi-aș fi imaginat că voi fi promovată sergent în Kuwait”, a scris atunci pe Facebook.

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close