Antena 3 CNN Externe Miniştrii Guvernului venezuelean şi-au pus mandatele la dispoziţia preşedintelui Nicolas Maduro

Miniştrii Guvernului venezuelean şi-au pus mandatele la dispoziţia preşedintelui Nicolas Maduro

Miniştrii Guvernului venezuelean şi-au pus mandatele la dispoziţia preşedintelui Nicolas Maduro
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
de M.Z.    |    10 Ian 2014   •   08:24

Toţi miniştrii Guvernului venezuelean şi-au pus mandatele la dispoziţia preşedintelui ţării, "pentru a facilita" o eventuală remaniere, a anunţat joi Nicolas Maduro pe contul său de Twitter.

 
"Am primit notificările prin care toţi miniştrii îşi pun mandatele la dispoziţia mea pentru a facilita remanierea guvernamentală la acest început de an", a scris preşedintele venezuelean pe contul său de Twitter, informează AFP, potrivit Mediafax.
 
"Le mulţumesc tuturor miniştrilor pentru eforturile şi loialitatea de care dau dovadă", a adăugat succesorul politic al lui Hugo Chavez (1999-2013), care a murit de cancer în martie 2013.
 
Anunţul preşedintelui intervine în contextul în care ţara este sub şoc din cauza asasinării Miss Venezuela 2004 şi a soţului ei, la începutul săptămânii. Această dramă a scos la lumină lipsa de securitate din ţară şi a obligat Guvernul să studieze în regim de urgenţă toate măsurile necesare pentru combaterea acestei probleme.
 
Ales în aprilie 2013, Nicolas Maduro a fost nevoit să facă faţă unui început de mandat dificil afectat de deteriorarea situaţiei economice a acestei ţări dependente de industria petrolieră.

 

×
Subiecte în articol: Nicolas Maduro Venezuela
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close