Antena 3 CNN Externe Ministrul australian al Apărării avertizează populația să se pregătească de război: ”Putin este dispus să omoare femei și copii. Asta este realitatea”

Ministrul australian al Apărării avertizează populația să se pregătească de război: ”Putin este dispus să omoare femei și copii. Asta este realitatea”

Ministrul Apărării din Australia, Peter Dutton, a avertizat că populația trebuie să se pregătească pentru război, având în vedere amenințarea care se profilează din China și a nesiguranței globale provocate de invazia Ucrainei de către Vladimir Putin.

Ministrul australian al Apărării avertizează populația să se pregătească de război: ”Putin este dispus să omoare femei și copii. Asta este realitatea”
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    26 Apr 2022   •   10:47

”Singurul mod în care poți păstra pacea este să te pregătești pentru război și să fii puternic ca țară. (...) Asta este realitatea”, a declarat Peter Dutton.

”Să ne prefacem că nu se întâmplă nimic, să nu spunem nimic, asta nu va fi în interesul nostru pe termen lung și ar trebui să fim foarte sinceri în acest sens.

Trebuie să fim realiști că oameni precum Hitler și alții nu sunt doar o născocire a imaginației noastre sau că sunt supuși istoriei. Avem în președintele Putin, în acest moment, pe cineva care este dispus să omoare femei și copii. Asta se întâmplă în anul 2022”, a mai spus ministrul australian al Apărării, potrivit smh.com.au.

El a spus că războiul din Ucraina a fost ”o reluare a ceea ce s-a întâmplat în anii 1930”, referindu-se la invazia Poloniei de către Germania nazistă și la începutul celui de-al Doilea Război Mondial.

”Suntem într-o perioadă foarte asemănătoare cu anii 1930 acum și cred că au fost mulți oameni în anii 1930 care și-ar fi dorit să fi vorbit mult mai devreme”, a mai spus Peter Dutton.

×
Subiecte în articol: Australia razboi Vladimir Putin
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close