Antena 3 CNN Externe Ministrul de Interne Petre Tobă cere autorităților atenție maximă la evenimentele publice, după atacul de la Nisa

Ministrul de Interne Petre Tobă cere autorităților atenție maximă la evenimentele publice, după atacul de la Nisa

Ministrul de Interne Petre Tobă cere autorităților atenție maximă la evenimentele publice, după atacul de la Nisa
15 Iul 2016   •   18:36

Ministrul Afacerilor Interne, Petre Tobă, le-a cerut, vineri, şefilor structurilor operative ale MAI atenţie maximă la evenimentele şi manifestările publice din această perioadă, în contextul atacurilor din Franţa.

Petre Tobă a convocat vineri o videoconferinţă cu prefecţii şi şefii structurilor operative ale MAI având ca subiect măsurile dispuse în contextul avertizărilor meteorologice şi hidrologice, dar şi gestionarea în condiţii de siguranţă a evenimentelor şi manifestărilor publice care se vor desfăşura în perioada următoare, se arată într-un comunicat transmis AGERPRES.

În partea a doua a videoconferinţei, ministrul Tobă a cerut şefilor structurilor operative ale MAI să trateze cu atenţie deosebită manifestările publice care se vor desfăşura în perioada următoare, cu atât mai mult în contextul evenimentelor care au avut loc în Franţa.

"Plecând de la ultimele evenimente care au avut loc în Franţa şi având în vedere că suntem în plin sezon estival cu foarte multe manifestări, cu participarea unui public numeros, vă cer să trataţi cu toată atenţia aceste misiuni, să nu intervină rutina şi să puneţi în aplicare prevederile planului de acţiuni privind creşterea nivelului de siguranţă pe perioada de vacanţă. Pentru fiecare astfel de misiuni vă cer să faceţi analize de risc şi să luaţi măsurile care se impun", a subliniat Petre Tobă.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close