Antena 3 CNN Externe Ministrul Corlăţean a ajuns în Muntenegru şi va merge la spitalul din Podgorita: Se accelerează procedura de identificare a victimelor

Ministrul Corlăţean a ajuns în Muntenegru şi va merge la spitalul din Podgorita: Se accelerează procedura de identificare a victimelor

Ministrul Corlăţean a ajuns în Muntenegru şi va merge la spitalul din Podgorita: Se accelerează procedura de identificare a victimelor
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    24 Iun 2013   •   17:54
Ministrul de Externe Titus Corlăţean a ajuns, luni seară, în capitala muntenegreană, unde a fost primit de către preşedintele republicii şi urmează să meargă la spitalul din Podgorica, unde se află victimele accidentului de autocar, a declarat demnitarul, la Antena 3.

"Vom merge la spitalul la care sunt internate victimele. Autorităţile muntenegrene ne-au spus că se accelerează procedura de identificare, având în vedere că două persoane nu sunt identificate", a declarat ministrul de Externe, Titus Corlăţean, luni, într-o intervenţie telefonică la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

Corlăţean a mulţumit autorităţilor muntenegrene, în special premierului şi ministrului de Externe şi a exprimat recunoştinţă "cetăţenilor muntenegreni care au oferit ajutor direct la faţa locului sau donând sânge cetăţenilor români răniţi în accident".
 
Corlăţean şi secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat  vor merge la spitalul din Podgorica pentru a vizita românii răniţi. 

Cel puţin 18 persoane au murit şi 29 sunt rănite, după ce autocarul în care se aflau, înmatriculat în România, a căzut duminică într-o prăpastie, în Muntenegru.

 
 
 
 

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close