Antena 3 CNN Externe Ministrul de interne francez: Zece la sută dintre delincvenţii din Paris vin din România

Ministrul de interne francez: Zece la sută dintre delincvenţii din Paris vin din România

Ministrul de interne francez: Zece la sută dintre delincvenţii din Paris vin din România
Sursa foto: Foto: Intact Images
de N.B.    |    12 Sep 2011   •   20:55

Ministrul de Interne francez susţine că zece la sută dintre delincvenţii din Paris vin din România. Oficialul cere imperativ ca un magistrat român să meargă în Franţa şi să se ocupe de repatrierea celor care încalcă legea, aşa cum se întâmplă deja în Italia.

Conform oficialului francez, în primele şapte luni ale acestui an, nu mai puţin de 4.800 de conaţionali ar fi ajuns după gratii, în Paris, un număr aproape dublu faţă de 2010.

Francezii le-au pus deja gând rău cerşetorilor de pe Champs Elysees. Îi vor strânge pe toţi de pe străzi. Prefectul capitalei franceze a semnat şi un ordin prin care cerşetoria este interzisă.

Oficialii de la Paris au cerut autorităţilor de la Bucureşti şi ca un magistrat român să vină în Franţa pentru a ajuta la expatrierea românilor certaţi cu legea, în special a minorilor prinşi la cerşit sau la furat.

Între timp, românii sunt luaţi din ce în ce mai des peste picior în Franţa. În cadrul unui show televizat, protagoniştii emisiunii, nişte marionete, ne descriu drept păduchioşi.

 

×
Subiecte în articol: Franta paris romani ministrul de Interne
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close