Antena 3 CNN Externe Minune la Ierusalim! A găsit o jumătate de miliard de dolari, într-un plic aflat aproape de Zidul Plângerii

Minune la Ierusalim! A găsit o jumătate de miliard de dolari, într-un plic aflat aproape de Zidul Plângerii

Minune la Ierusalim! A găsit o jumătate de miliard de dolari, într-un plic aflat aproape de Zidul Plângerii
Sursa foto: Foto: impactlab.net
de S.T.    |    21 Dec 2012   •   09:51

Sute de cecuri cu o valoare de aproximativ o jumătate de miliard de dolari au fost găsite, miercuri, într-un plic aflat aproape de Zidul Plângerii, scrie AFP, citând fundaţia care administrează situl.

"Trecătorul cinstit care a găsit preţiosul plic cu 507 cecuri s-a conformat legii şi l-a adus la poliţie, de unde proprietarul său îl va putea recupera", a spus într-un comunicat Western Wall Heritage Foundation, instituţia israeliană care administrează Zidul Plângerii, locul din Ierusalim cel mai iubit de evreii din întreaga lume.

Conform tradiţiei, credincioşii evrei introduc o hârtie rulată pe care şi-au scris dorinţele şi speranţele în spaţiile dintre pietrele zidului, rămăşiţe ale celui de-al doilea templu evreiesc distrus de legiunile romane ale lui Titus în anul 70 al erei creştine.

Potrivit unui purtător de cuvânt al instituţiei, Micky Rosenfeld, "în plic se găseau sute de cecuri fiecare de aproape un milion de dolari şi el a fost adus la biroul de obiecte pierdute al poliţiei".

"Verificăm originea lor şi se pare că este vorba de cecuri adevărate", a adăugat acesta.


×
Subiecte în articol: Ierusalim plic
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close