Antena 3 CNN Externe Minune la trei ani de la tsunami-ul din Japonia. "Nimeni nu mai credea că mai trăieşte, dar s-a întors acasă"

Minune la trei ani de la tsunami-ul din Japonia. "Nimeni nu mai credea că mai trăieşte, dar s-a întors acasă"

Minune la trei ani de la tsunami-ul din Japonia. "Nimeni nu mai credea că mai trăieşte, dar s-a întors acasă"
de O.P.    |    16 Mai 2014   •   08:18

O pisică a ajuns din nou la stăpânii ei datorită întâmplării, dar și perspicacității unui adăpost pentru animale, la trei ani de la dispariția în urma cutremurului și tsunami-ului devastator din Japonia de la 11 martie 2011, relatează 7sur7.be.

Pisica Suika a revenit în casa ei din Ofunato printr-o serie de împrejurări fericite. Casa lui Kazuko și Takeo Yamagishi a rezistat seismului, dar Suika dispăruse. Cei doi nu s-au resemnat și au căutat-o trei luni, fără succes însă.

După trei ani, pe 10 aprilie, o pereche se plimba în apropierea orașului Rikuzentakata, aflat la circa 15 km sud de Ofunato, când au văzut o pisică neagră ascunsă după un copac. Au luat-o și au dus-o la adăpostul de animale din localitate. După câteva zile, personalul adăpostului a fotografiat pisica și a publicat fotografia în ziarele locale, iar salariata care i-a făcut fotografia a descifrat câteva litere și un număr, destul de șterse, în interiorul curelușei din jurul gâtului.

 

×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close