Antena 3 CNN Externe Minunea pe care Facebook-ul a realizat-o după aproape şapte decenii. Nu credeau că se va mai întâmpla asta

Minunea pe care Facebook-ul a realizat-o după aproape şapte decenii. Nu credeau că se va mai întâmpla asta

Minunea pe care Facebook-ul a realizat-o după aproape şapte decenii. Nu credeau că se va mai întâmpla asta
de O.P.    |    10 Ian 2013   •   05:59
Doi fraţi s-au regăsit prin intermediul internetului, după ce au fost despărţiţi timp de aproape şapte decenii. Amândoi au fost daţi spre adopţie şi nu au mai ştiut nimic unul de altul în tot acest timp. Reuniunea lor a fost posibilă datorită efoturilor unui copil de doar opt ani.

Cei doi fraţi s-au văzut pentru prima oară în aproape şapte decenii prin intermediul unui apel video. De la vârsta de cinci ani, Betty nu şi-a mai văzut fratele, când amândoi au fost daţi spre adopţie şi au ajuns în familii diferite.

Mai exact, de 65 de ani. Totul mulţumită birocraţiei sistemului american şi adopţiilor confidenţiale, care nu le-au permis să afle nimic unul de celălalt.

Acest gol a fost umplut cu ajutorul unui băieţel de doar opt ani, ai cărui părinţi erau prieteni buni cu Clifford. Când a aflat de această poveste tumultoasă, băiatul şi-a propus să o găsească pe sora pierdută.


Regăsirea celor doi fraţi a fost posibilă prin intermediul reţelei de socializare Facebook. Băiatul a contactat-o pe femeie şi a descoperit că era chiar sora pierdută.

×
Subiecte în articol: Facebook adoptie
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close