Antena 3 CNN Externe MINUNEA petrecută în Piaţa Sf. Petru. "Când m-a îmbrăţişat Papa, am simţit o căldură puternică, am tremurat"

MINUNEA petrecută în Piaţa Sf. Petru. "Când m-a îmbrăţişat Papa, am simţit o căldură puternică, am tremurat"

MINUNEA petrecută în Piaţa Sf. Petru. "Când m-a îmbrăţişat Papa, am simţit o căldură puternică, am tremurat"
de O.P.    |    27 Noi 2013   •   06:20

Italianul cu chip de monstru din cauza unei afecţiuni genetice care a fost pupat de Papa Francisc le-a povestit jurnaliştilor despre întâlnirea emoţionantă cu Sfântul Părinte.

În vârstă de 53 de ani, Vinicio Riva are tot corpul acoperit de bube, umflături şi ulceraţii pentru că suferă de o boală genetică ereditară. Astfel că oriunde s-ar afla, stârneşte şoc, groază şi chiar este jignit de necunoscuţi pe stradă.


Tocmai de aceea lucrează la un azil de bătrâni patru ore pe zi, cinci zile pe săptămână, pentru a evita să fie stigmatizat. S-a obişnuit să stârnească dispreţ, însă a fost şocat de primirea extrem de călduroasă a Suveranului Pontif.

Italianul se afla la începutul acestei luni printre enoriaşii strânşi în piaţa Sfântul Petru pentru predica Sfântului Părinte. Papa Francisc l-a reperat imediat în mulţimea de credincioşi şi, fără ezitare, s-a apropiat de el şi l-a pupat părinteşte pe obraz şi l-a îmbrăţişat.

"Când m-a îmbrăţişat, am tremurat şi am simţit o căldură imensă.  Mă simt mai puternic şi mai fericit. Acum pot merge mai departe pentru că Domnul mă protejează", spune Vinicio.

Vinicio crede că este mai uşor acceptat de cei din jurul său de când Papa i-a arătat milostenie întrucât oamenii au înţeles că sub masca monstruoasă a sa se află o fiinţă umană cu sentimente şi emoţii.

×
Subiecte în articol: Papa Francisc
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close