Antena 3 CNN Externe Miracol de Crăciun! A supravieţuit zece zile după ce a rămas captivă în maşină, în ger şi viscol

Miracol de Crăciun! A supravieţuit zece zile după ce a rămas captivă în maşină, în ger şi viscol

Miracol de Crăciun! A supravieţuit zece zile după ce a rămas captivă în maşină, în ger şi viscol
Sursa foto: Foto: Antena 3
23 Dec 2011   •   07:37

În Statele Unite, o studentă de 23 de ani a supravieţuit miraculos timp de zece zile, în ger şi viscol. Femeia s-a împotmolit cu maşina în zăpadă într-o zonă nelocuită.Cu doar câteva zile înainte de Crăciun, tânăra a fost găsită de nişte pădurari iar acum se reface la spital.

Povestea de necrezut a lui Laurie Weinberg a început la 11 decembrie, când a plecat, cu maşina, de la casa mamei sale din Phoenix, pe o puternică furtună de zăpadă. Ajunsă într-o zonă de munte, aproape nelocuită, a greşit drumul şi a dat peste o poartă închisă. Iar când a vrut să se întoarcă, a rămas blocată în nămeţi, cu totul nepregătită pentru ce avea să urmeze.

Laurie a petrecut următoarele 10 zile în mica sa maşină, fără măcar o pătură cu care să se apere de frig, în timp ce stratul de zăpadă din jur ajungea la 60 de centimetri. A supravieţuit doar cu două ciocolate, pe care le avea la ea, şi a topit zăpadă pentru a avea ce să bea. Când a fost găsită, în zonă nu se putea circula decât cu sănii cu motor. După ce a ajuns la spital, primul său gând a fost pentru cei care nu încetaseră s-o caute în acest timp.

Experţii spun că Laurie şi-a salvat viaţa pentru că a avut răbdare şi a rămas pe loc, aşteptând salvarea. În alte cazuri asemănătoare, oamenii şi-au părăsit vehiculul, sperând să iasă singuri la lumină, dar au dispărut fără urmă în zăpadă şi ger.


×
Subiecte în articol: ger viscol masina supravietuire
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close