Antena 3 CNN Externe Miracol în SUA! La numai 2 ani, un băieţel român a supravieţuit după ce a stat sub apă 30 de minute

Miracol în SUA! La numai 2 ani, un băieţel român a supravieţuit după ce a stat sub apă 30 de minute

Miracol în SUA! La numai 2 ani, un băieţel român a supravieţuit după ce a stat sub apă 30 de minute
Sursa foto: Foto: www.videonews.ro
08 Dec 2011   •   10:43

Un copil român, în vârstă de doi ani, care locuieşte în Statele Unite, a supravieţuit miraculos după ce a căzut într-o piscină şi a stat sub apă mai mult de 30 de minute.

Salvatorii l-au recuperat de pe fundul piscinei. Şi medicii s-au mirat când au văzut că băiatul şi-a revenit complet.

"Am primit un telefon, era fiica mea Ruth şi a spus: "Tati, Caleb este mort!" a declarat tatăl micuţului,  Ovy Teodorescu.

Şi nimeni nu avea cum să o contrazică. Micuţul Caleb Teodorescu petrecuse nu mai puţin de 30 de minute pe fundul piscinei. Medicii nu-i dădeau nicio şansă de supravieţuire.

Cum inima i se oprise, medicii i-au indus lui Caleb o hipotermie terapeurică, pentru a evita leziuni serioase la creierului.

Miraculos, Caleb a supravieţuit. Chiar şi aşa doctorii erau convinşi că băiatul de numai 2 ani va rămâne cu sechele pentru tot restul vieţii.

La o săptămână de la internare, Caleb a ieşit din spital pe tricicletă, spre uimirea angajaţilor spitalului, martori la miracolul de care a avut parte copilul.

Mama lui, Mihaela Teodorescu spune că doctorii au avut dreptate. Caleb este diferit.....dar în bine.

 


×
Subiecte în articol: moarte SUA miracol
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close