Antena 3 CNN Externe O mireasa din India a murit la propria nuntă și a fost înlocuită de sora ei, în cadrul aceleiași ceremonii

O mireasa din India a murit la propria nuntă și a fost înlocuită de sora ei, în cadrul aceleiași ceremonii

Surbhi, o tânără mireasă din India, a suferit un atac de cord fatal în timpul unei ceremonii din Uttar Pradesh. Un medic a fost chemat la fața locului, dar nu a putut să o salveze pe femeie. Familiile au fost de acord să continue ceremonia prin înlocuirea miresei cu sora ei.

O mireasa din India a murit la propria nuntă și a fost înlocuită de sora ei, în cadrul aceleiași ceremonii
Sursa foto: DailyMail
de Mia Lungu    |    03 Iun 2021   •   11:18

O mireasă s-a prăbușit și a murit la propria nuntă , în India, iar sora ei s-a căsătorit cu mirele la aceeași ceremonie, după ce familia a decis să continue festivitățile, potrivit DailyMail.

Surbhi a suferit un atac de cord, la ceremonia din orașul Etawah, Uttar Pradesh, după schimbul de ghirlande cu viitorul soț Manjesh Kumar, ritual ce face parte din tradiția nunții hinduse.

Un medic din satul local a fost chemat la fața locului, dar nu a putut să o salveze.

În loc să oprească ceremonia , familiile ambelor părți au fost de acord să continue festivitățile de nuntă prin înlocuirea miresei cu sora ei, Nisha.

”Era greu de crezut că un cadavru se afla în cealaltă cameră și o mireasă era pregătită în următoarea”

Corpul lui Surbhi a fost ținut într-o cameră separată, în timp ce au avut loc festivitățile, iar ulterior a fost incinerată.

Unul dintre unchii lui Surbhi, Ajab Singh, a declarat pentru DailyMail că a fost „o decizie grea” pentru familie să continue cu nunta.

Fratele lui Surbhi, Saurabh, a adăugat: „Era greu de crezut că un cadavru se afla în cealaltă cameră și o mireasă era pregătită în următoarea”.

„Nu știam ce să facem în acea situație”, a spus acesta într-un interviu acordat agenției de știri IANS. 

Ambele familii au stat împreună și cineva a sugerat ca sora mea mai mică, Nisha, să fie căsătorită cu mirele. Familiile au discutat problema și amândouă au fost de acord.

Cum se explică decizia șocantă a familiei

Familia miresei s-ar fi așteptat probabil la o zestre, în timp ce familia mirelui ar fi vrut să evite stigmatul de a se întoarce de la o nuntă fără mireasă.

Mama miresei, Guddi Devi, a făcut un apel emoționant pentru ca nunta să continue. Acum este îngrijită de fiul ei, Gaurav, în urma incidentului.

„Mama suferă mult. Ea își cheamă zi de zi fiica cea mare. Visase să facă minuni în viața ei. Fie ca ea să se odihnească în pace ”, a spus Gaurav pentru DailyMail.

Unul dintre unchii lui Surbhi, Ajab Singh, a spus: „A fost o decizie grea pentru familia noastră. O fiică zăcea moartă într-o cameră, iar nunta altei fiice era solemnizată în cealaltă cameră. Nu am asistat niciodată la astfel de emoții. Durerea legată de moartea ei și fericirea nunții încă nu au fost digerate.„

 

×
Subiecte în articol: mireasă moartă atac de cord mirele
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close