Antena 3 CNN Externe Mireasă părăsită la altar din cauza soacrei | Mirele a oprit nunta după ce mamei nu i-a plăcut cum arată femeia

Mireasă părăsită la altar din cauza soacrei | Mirele a oprit nunta după ce mamei nu i-a plăcut cum arată femeia

O mireasă a fost părăsită de viitorul său soț, în ziua nunții chiar la altar. Nunta s-a oprit imediat după ce mama mirelui i-a ordonat fiului să oprească evenimentul pentru că nu îi place cum arată femeia.

Mireasă părăsită la altar din cauza soacrei | Mirele a oprit nunta după ce mamei nu i-a plăcut cum arată femeia
Sursa foto: al-ain.com
de Ioana Mircea    |    09 Aug 2022   •   10:41

Lamia Al-Labawi, o femeie din Tunisia, a fost părăsită de iubitul său chiar la altar. Incidentul a pornit din cauza soacrei sale care nu a fost de acord cu modul în care aceasta arată.

Se pare că mama soacră nu și-a văzut niciodată viitoarea noră în realitate. Singurul moment în care a văzut-o față în față pe Lamia a fost la nuntă, până atunci o văzuse doar în fotografii.

În momentul întrevederii, mama mirelui i-a ordonat acestuia să oprească nunta pentru că mireasa e prea „scundă” și prea „urată”, potrivit presei locale.

Mirele și-a ascultat mama și a oprit ceremonia de nuntă înainte de a fi declarați căsătoriți.

Cu toate acestea, cei doi miri au reușit să facă o fotografie împreună înainte ca totul să ia sfârșit. În imagine se vede cum Lamia zâmbește în rochia de mireasă, în timp ce logodnicul ei emoționat își șterge ochii cu batista.

După incident, Lamia și-a spus oful pe rețelele sociale. A scris pe blogul ei că este orfană și că pregătirile pentru nuntă o costaseră mulți bani. Pe pagina sa de Facebook a scris că după ce a fost respinsă îi este greu să se uite în ochii altor oameni, de rușine.

La postarea sa au apărut mesaje de încurajare, iar logodnicul ei a fost criticat dur, spunându-se despre el că nu este un „bărbat adevărat”.

Un cunoscut actor tunisian, Hedi Mejri și-a arătat sprijinul său pentru Lamia și i-a trimis următorul mesaj pe Facebook : „Un mesaj către Lamia Al-Labawi, mireasa al cărei soț a fugit și a părăsit-o... Eu, Hedi Mejri, m-am hotărât să îți scriu aceste cuvinte și sper să te ajute.

Cu toată dragostea, îți spun să ridici capul și să înfrunți lumea cu toată puterea. Nu ai pierdut un om. Ai pierdut pe cineva care putea fi un blestem în viața ta. Ai câștigat în schimb o libertate de neînlocuit."

×
Subiecte în articol: nunta Tunisia
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close