Antena 3 CNN Externe Mireasă criticată după ce a impus reguli stricte invitaților. Domnișoarele de onoare, obligate să țină o dietă strictă

Mireasă criticată după ce a impus reguli stricte invitaților. Domnișoarele de onoare, obligate să țină o dietă strictă

O mireasă a fost dur criticată după ce le-a impus invitaților o serie de reguli pe care erau obligați să le respecte în ziua nunții. Majoritate prietenilor au spus că vor renunța să mai participe la marele eveniment.

Mireasă criticată după ce a impus reguli stricte invitaților. Domnișoarele de onoare, obligate să țină o dietă strictă
Sursa foto: pexels.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Sep 2023   •   21:24

Deși socrii au fost împotriva regulilor, iar invitații și domnișoarele de onoarea au amenințat mireasa că nu vor veni la marele eveniment, femeia nu a renunțat la regulile care îi vor dominat nunta. 

Pentru început, ea vrea o "ceremonie și o cină deconectate", adică oaspeții nu își pot atinge telefoanele până când începe valsul mirilor. În timp ce majoritatea invitaților ei au fost de acord să-și țină telefoanele închise, faptul că nu au voie să fie cu acestea la vedere a fost catalogat ca fiind prea mult. 

O altă regulă ține de culoarea în care trebuie să se îmbrace invitații. Mireasa a stabilit o schemă strictă de culori, spunând că femeile trebuie să poarte rochii negre, iar bărbații trebuie să poarte smoking negru. 

Citește și: Faci nuntă cu dar și "uiți" să anunți la Fisc? Statul a pus ochii pe bani și vrea 70%. "Ilicitul" lui Ceaușescu, reînviat de guvern, pe cale să facă o nouă victimă

În ceea ce privesc regulile pentru domnișoarele de onoare, acestea sunt ceva mai stricte. Mireasa le-a impus o dietă fetelor, susținând că nu își permite costurile necesare pentru modificarea rochiilor. 

"Am comandat rochiile domnișoarelor de onoare cu luni înainte. Deci vor rămâne la greutatea pe care o au acum. Dacă ești mai mare, fă tot ce îți stă în putere pentru a rămâne mare. Dacă ești slab, renunță la fast-food pentru câteva luni și rămâi slab", a declarat mireasa, conform Mirror

Majoritatea invitaților și-au împărtășit dezgustul față de regulile și cerințele femeii și susțin că cel mai probabil vor renunța sa îi mai fie alături în ziua cea mare.

"Nu doar anulați la nuntă, ci și prietenii. Inviți oameni la nunta ta pentru că îi iubești și îți pasă de ei și sunt importanți pentru tine, așa că, deși este ziua ta, ar trebui să-ți dorești prietenii și familia să se bucure de asta. Sunt oameni adevărați, nu recuzită care să te facă să arăți bine", a declarat unul dintre invitați. 

×
Subiecte în articol: mireasa nunta
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close