Antena 3 CNN Externe Mireasă supărată foc în ziua nunţii, gest extrem chiar sub ochii înlăcrimaţi ai mirelui, într-un oraş din Rusia

Mireasă supărată foc în ziua nunţii, gest extrem chiar sub ochii înlăcrimaţi ai mirelui, într-un oraş din Rusia

Marina, o tânără mireasă, supărată foc chiar în ziua nunţii, a recurs la un gest extrem şi s-a aruncat de la etaj după ore întregi de negocieri, într-un oraş din Rusia.

Mireasă supărată foc în ziua nunţii, gest extrem chiar sub ochii înlăcrimaţi ai mirelui, într-un oraş din Rusia
Sursa foto: Telegram | publika.md
de Georgiana Adam    |    01 Sep 2021   •   20:30

Tânăra mireasă s-a aruncat de pe geamul unui apartament situat la etajul doi al unui bloc, chiar în ziua nunţii şi sub ochii înlăcrimaţi ai mirelui care o implora să nu sară.

Totul s-a întâmplat într-un oraş din regiunea Altai (Rusia), în urmă cu câteva zile, atunci când tânăra mireasă a ieşit pe geamul apartamentului şi a ameninţat că se va arunca în gol.

Îmbrăcată în rochie de mireasă, tânăra s-a urcat pe pervazul geamului şi a ameninţat pe toată lumea că se va arunca.

Negocierile au durat ore în şir, timp în care pompierii ruşi au ajuns la faţa locului şi chiar au întins o plasă sub geam, în speranţa că o vor prinde pe mireasă, dacă aceasta va decide totuşi să sară.

Mirele, aflat şi el în faţa blocului, a implorat-o cu ochii în lacrimi pe mireasă să nu sară: "Marina, nu sări, eu te iubesc!".

După câteva ore, în ciuda insistenţelor mirelui, tânăra a sărit în gol, iar din imagini se poate observa cum intenţia ei a fost să sară pe plasa întinsă de pompieri.

Din nefericire, nici pompierii, nici mireasa care a sărit de la etaj, nu au reuşit să se sincronizez, astfel că femeia s-a lovit de plasă şi apoi a căzut pe asfalt şi a suferit răni grave la cap, notează publika.md.

Potrivit unor surse, mireasa consumase alcool înainte de a recurge la gestul extrem, însă nu se cunoaşte motivul care a stat în spatele deciziei sale.

×
Subiecte în articol: mireasa Rusia
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close