Antena 3 CNN Externe O mireasă și-a surprins iubitul în timp ce era alăptat de mama lui. Femeia a decis să continue nunta

O mireasă și-a surprins iubitul în timp ce era alăptat de mama lui. Femeia a decis să continue nunta

Gazda unui podcast pentru mirese a dezvăluit povestea unei femei care și-a surprins iubitul în timp ce era alăptat de mama lui, chiar în ziua nunții.

O mireasă și-a surprins iubitul în timp ce era alăptat de mama lui. Femeia a decis să continue nunta
Sursa foto: Profimedia Images
de Mia Lungu    |    24 Feb 2023   •   14:15

Georgie Mitchell este make-up artist și organizează nunți în Marea Britanie. Aceasta obișnuiește să le relateze oamenilor întâmplări uluitoare cu mirese, în podcastul "Unfiltered Bride".

În cel mai recent episod al podcastului său, aceasta a povestit o întâmplare pe care a auzit-o de la o fostă colegă, care a fost martora acestei întâmplări stranii. 

Georgie a povestit că prietena sa tocmai finalizeze machiajul și coafura unei mirese, iar aceasta i-a spus că trebuie să meargă la toaletă. Doar că acolo a avut parte de un adevărat șoc. Aceasta și-a găsit mirele în timp ce era alăptat de către mama sa.

Citește și: Un fotograf a șters toate pozele făcute la o nuntă pentru că i s-a interzis pauza de masă

Mirele fusese alăptat de mama lui în mod constant

Beth, colega de podcast, a spus: "Poftim?! De ce te-ai căsători cu un astfel de bărbat?", iar Georgie i-a spus: "Nu cred că știa că se întâmplă așa ceva", potrivit DailyStar.

Beth a întrebat cum a reușit mama mirelui să mai aibă lapte, iar colega sa a explicat că, pentru a nu-și pierde lactația, femeia și-a alăptat fiul constant.

Georgie a dezvăluit că mireasa respectivă a continuat nunta.

Podcastul a ajuns viral și a strâns sute de mii de vizualizări.

×
Subiecte în articol: nunta mireasa alăptat mama
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close