Antena 3 CNN Externe Mirel Joacă-Bine este în viață și trăiește în Suedia. Omul ucis în Italia în timpul unui jaf i-a furat identitatea

Mirel Joacă-Bine este în viață și trăiește în Suedia. Omul ucis în Italia în timpul unui jaf i-a furat identitatea

Răsturnare de situație în cazul românului ucis în timpul unui jaf, în Italia. Se pare că bărbatul furase cartea de identitate care se afla asupra lui. Adevăratul Mirel Joacă-Bine trăiește de mulți ani în Suedia.

Mirel Joacă-Bine este în viață și trăiește în Suedia. Omul ucis în Italia în timpul unui jaf i-a furat identitatea
Sursa foto: frosinonetoday.it
de Cerasela Stafie    |    27 Oct 2021   •   16:44

”Eu sunt Mirel Joacă-Bine si persoana din Italia nu sunt eu”, susține bărbatul, originar din Brașov. Acesta a explicat că și-a pierdut cartea de identitate în urmă cu câțiv ani, când a venit în țară.

Incidentul a avut loc la data de 25 octombrie. O bandă de hoți a intrat într-un magazin din localitatea Santopadre din Italia.

Infractorii au fost surprinși de proprietarul locației, iar acesta, simțindu-se amenințat de pistolul românului, l-a împușcat mortal.

Chemați la fața locului, carabinierii au constatat că bărbatul decedat este român, din Brașov, are 34 de ani și se numește Mirel Joacă Bine. Se pare că acest lucru nu e adevărat.

 ”El este fratele meu şi acesta este cel care se presupune că este persoana decedată care se cheamă Mirel Joacă-Bine. N-are nicio legătură, nici în clin nici în mânecă”, a spus Monica Joacă-Bine, sora bărbatului, potrivit Știrile Pro TV.

Adevăratul Mirel trăiește în Suedia, de nouă ani. Este căsătorit și are doi copii. El a povestit că, în urmă cu 17 ani, când a venit în țară, și-a pierdut buletinul. Presupune că omul care l-a găsit i-a împrumutat identitatea. 

Nu este prima dată când bărbatul se confruntă cu probleme din cauza acestui lucru. Pe numele lui au venit nenumărate amenzi, din Franța și Anglia.

”Mi-a venit o amendă că nu am plătit un pod pe o autostradă, apoi încă o amendă că m-a oprit poliţia în Franţa că am depăşit viteza cu 30 de km la oră şi mi-au dat amendă”, a povestit el.

Atât poliția română, cât și cea suedeză au fost sesizate cu privire la această situație. Până în prezent, autoritățile nu au reușit să facă nimic. Acum, însă, polițiștii italieni sunt nevoiți să afle adevărata identitate a bărbatului ucis în timpul jafului. Acest lucru ar putea să fie destul de dificil, având în vedere că bărbații care-l însoțeau pe hoț au reușit să fugă.

„Nu ştiu ce să spun. Mulţi prieteni mi-au trimis pe Facebook, pe Messenger, astăzi, link unde să intru să văd şi chiar am rămas uimit, suprins”, a povestit Mirel.

×
Subiecte în articol: Italia jaf roman ucis furt identitate
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close