Antena 3 CNN Externe Misiune aproape imposibilă. Un miliardar oferă 180 de milioane de dolari oricui o va convinge pe fata aceasta să se mărite

Misiune aproape imposibilă. Un miliardar oferă 180 de milioane de dolari oricui o va convinge pe fata aceasta să se mărite

Misiune aproape imposibilă. Un miliardar oferă 180 de milioane de dolari oricui o va convinge pe fata aceasta să se mărite
Sursa foto: Foto: Facebook
05 Sep 2016   •   15:39

Unii oameni trăiesc cu impresia că banii pot cumpăra absolut orice sau pe oricine. Şi mai grav decât atât, unele persoane îşi tratează copiii ca pe simple proprietăţi, crezând că le pot dicta cum să-şi trăiască viaţa sau cu cine să împartă aşternuturile.

Un exemplu în acest sens este un afacerist din Hong Kong care, în 2012, oferea 65 de milioane de dolari bărbatului care va reuşi să o seducă pe fiica lui lesbiană. După 4 ani în care nimeni nu s-a arătat vrednic de această sumă, miliardarul ridică miza. Mai exact, el oferă acum 180 de milioane de dolari oricui o va convinge pe fiica sa să se mărite.

În 2012, Cecil Chao aflase că fiica lui, Gigi, a semnat documentele de uniune civilă cu partenera ei de viaţă din ultimii şapte ani și, de atunci, face tot posibilul să oprească această uniune.

"Nu contează dacă respectivul bărbat este bogat sau sărac”, a declarat omul de afaceri care i-a făcut şi reclamă fiicei lui. "Gigi este o femeie foarte drăguţă, este devotată părinţilor ei şi este generoasă, organizează multe acţiuni de caritate", a adaugat el, citat de BBC News.

Cecil Chao conduce imperiul imobiliar Cheuk Nang. Până în 1991, homosexualitatea era considerată o infracţiune în Hong Kong şi era pedepsită de lege.

Sursă: sudinfo.be

×
Subiecte în articol: fiica lesbiana hong kong
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close