Antena 3 CNN Externe Misiune dificilă pentru Obama: stabilirea numelui noului bucătar de la Casa Albă

Misiune dificilă pentru Obama: stabilirea numelui noului bucătar de la Casa Albă

Misiune dificilă pentru Obama: stabilirea numelui noului bucătar de la Casa Albă
03 Dec 2008   •   23:29

După ce a făcut publică lista cu persoanele care vor face parte din noua administraţie prezidenţială, preşedintele ales al SUA are o misiune foarte ?dificilă?: de a alege noul bucătar de la Casa Albă. Chiar dacă nu are nevoie de confirmarea Senatului, postul de bucătar este unul foarte important la casa Albă, relatează ABC News.
Barack Obama trebuie să stabilească dacă o va menţine în funcţie pe Cristeta Comerford, prima femeie care deţine acest post, sau dacă va alege alt bucătar.
Roland Mesnier, fost bucătar la Casa Albă în perioada 1979 ? 2004, a declarat:?Nu văd niciun motiv pentru care familia Obama să nu o vrea". Acesta a adăugat:?De multe ori, bucătarul este cel care îl face să se simtă bine pe preşedinte".
Postul de bucătar la Casa Albă este privit ca o oportunitate imensă. În SUA se speculează că Obama va prefera un bucătar din Chicago, mai ales că printre cunoştinţele preşedintelui-ales se numără Rick Bayless, Art Smith, bucătarul personal al lui Oprah Winfrey.
Mesnier a mai declarat că postul de bucătar la Casa Albă ar trebui să fie ocupat de cineva căruia să îi placă cu adevărat să gătească.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Barack Obama
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close