Antena 3 CNN Externe Câștigătoarea Miss Japonia 2024 a renunțat la trofeu, după ce s-a aflat că se iubește cu un bărbat însurat

Câștigătoarea Miss Japonia 2024 a renunțat la trofeu, după ce s-a aflat că se iubește cu un bărbat însurat

Karolina Shiino, câștigătoarea concursului de frumusețe Miss Japonia, a renunțat la trofeu după ce s-a aflat că are o relație cu un bărbat căsătorit. Tânăra în vârstă de 26 de ani stârnise deja o dezbatere națională, din cauza faptului că s-a născut în Ucraina.

Câștigătoarea Miss Japonia 2024 a renunțat la trofeu, după ce s-a aflat că se iubește cu un bărbat însurat
Sursa foto: Instagram/ Karolina Shiino
de Georgiana Adam    |    06 Feb 2024   •   10:15

În luna ianuarie a acestui an, Karolina Shiino a fost desemnată câștigătoarea concursului de frumusețe Miss Japonia. La scurt timp, tânăra de 26 de ani a fost ținta criticilor. Unii au salutat performanța acesteia, însă cei mai mulți au considerat că ea nu reprezintă idealurile tradiționale privind frumusețea din Japonia. 

Mai mult decât atât, Karolina a atras atenția publicului și din pricina faptului că s-a născut în Ucraina, iar unii nu înţeleg motivul pentru care o persoană care nu are gene japoneze ar putea câştiga marele premiu.

Acum, tânăra se află în mijlocul unui nou centru de controverse, după ce o revistă a publicat informația potrivit căreia Shiino are o aventură cu un influencer și un medic căsătorit.

Bărbatul nu a comentat informația.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți vizualiza imagini cu Miss Japonia, Karolina Shiino.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Citește și: O tânără de 22 de ani, locotenent în Forțele Aeriene ale SUA, a fost încoronată Miss America 2024

Inițial, Shiino s-a apărat spunând că nu știa că bărbatul este căsătorit. Organizatorii concursului au anunțat că tânăra a recunoscut, în cele din urmă, că știa despre faptul că bărbatul este căsătorit.

Karolina Shiino a prezentat scuze și apoi a renunțat la titlul de Miss Japonia. Asociația care organizează concursul a anunțat că poziția de Miss Japonia va rămâne neocupată în acest an, notează Mediafax.

×
Subiecte în articol: miss japonia Karolina Shiino relatie
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close