Antena 3 CNN Externe Misterul dispariţiei lui Steve Fossett: Două oase umane, găsite lângă avionul prăbuşit

Misterul dispariţiei lui Steve Fossett: Două oase umane, găsite lângă avionul prăbuşit

Misterul dispariţiei lui Steve Fossett: Două oase umane, găsite lângă avionul prăbuşit
31 Oct 2008   •   14:59

Anchetatorii americani au declarat că au descoperit două oase aparent umane şi câteva documente în apropierea zonei în care s-a prăbuşit, în urmă cu un an, avionul miliardarului Steve Fossett. Potrivit autorităţilor din estul Californiei, citate de BBC, permisul de conducere al lui Fossett, unul din documetele descoperite, prezenta urme de muşcături ale unor animale. Acest amănunt le întăreşte poliţiştilor teoria potrivit căreia trupul neînsufelţit al lui Fossett ar fi fost târât de animale departe de locul în care au fost găsite rămăşiţele avionului.
Miliardarul aventurier american a dispărut anul trecut, în septembrie, la vârsta de 63 de ani, în timp ce efectua un zbor. Avionul său a fost localizat la începutul lunii după ce poliţiştilor le-au fost furnizate câteva documente care îi aparţineau miliardarului.
În februarie, un tribunal din Chicago l-a declarat oficial mort pe Steve Fossett.
Rezultatele ADN efectuate la cele două oase descoperite la circa 0,8 km distanţă de locul accidentului vor fi anunţate peste o săptămână.
Steve Fossett era cunoscut mai ales pentru expediţiile sale temerare, acesta reuşind performanţa de a zbura non-stop în jurul lumii, fără realimentare cu combustibil. Cei 43 de mii de kilometri au fost parcurşi de Fossett în 76 de ore.
Fosset deţinea 116 recorduri mondiale în 5 discipline sportive, dintre care 76 nu au fost doborâte nici până în prezent.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: avion prabusit
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close