Antena 3 CNN Externe Misterul familiei Jackson se adânceşte... unul din fraţii cântăreţului declară că mama lui nu e dispărută

Misterul familiei Jackson se adânceşte... unul din fraţii cântăreţului declară că mama lui nu e dispărută

Misterul familiei Jackson se adânceşte... unul din fraţii cântăreţului declară că mama lui nu e dispărută
Sursa foto: Foto: poprock80s.com
23 Iul 2012   •   11:44

Jermaine Jackson, unul dintre fraţii cântăreţului Michael Jackson, a declarat că mama lui, Katherine, nu a dispărut de la domiciliu - aşa cum au raportat autorităţilor alţi membri din familia Jackson weekend-ul trecut -, ci se odihneşte la nişte rude în Arizona, la recomandarea medicilor, scrie Mediafax.
Katherine Jackson, în vârstă de 82 de ani, a fost dată dispărută de la domiciliu sâmbătă, de nepoţii ei. La rândul ei, Paris Jackson - fiica starului american - a postat pe Twitter următorul mesaj: "Da, bunica mea a dispărut. Nu am vorbit cu ea de o săptămână şi vreau ca ea să vină acasă chiar acum".

Declaraţia oficială prin care se raporta dispariţia de la domiciliu a lui Katherine Jackson a fost întocmită de Ribera Law Firm.

Jermaine Jackson a postat un mesaj pe Twitter, duminică, în care a spus că mama lui este "sănătoasă şi în siguranţă" şi că o are alături de ea pe Rebbie, una dintre fiicele ei.

Jermaine a vorbit şi despre lipsa de comunicare dintre Katherine şi nepoţii ei: "Nimeni nu este împiedicat să vorbească cu mama mea. Ea este o femeie în vârstă de 82 de ani care urmează sfaturile medicului pentru a se odihni şi a scăpa de stres, departe de telefoane şi de computere".





×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close