Antena 3 CNN Externe Mitt Romney plusează pe plan internaţional: Va efectua un turneu în cinci state

Mitt Romney plusează pe plan internaţional: Va efectua un turneu în cinci state

Mitt Romney plusează pe plan internaţional: Va efectua un turneu în cinci state
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
06 Iul 2012   •   10:30

Candidatul republican la Casa Albă Mitt Romney intenţionează să efectueze un turneu în cinci ţări, între care Marea Britanie, Israel, Germania, Polonia şi, poate, Afganistan, pentru a-şi consolida poziţia la nivel internaţional, scria joi publicaţia americană Politico, relatează AFP.
   
Vizita lui Romney în Israel a fost confirmată deja de echipa sa de campanie în această vară, iar cea în Marea Britanie, în cursul Jocurilor Olimpice a fost, de asemenea, evocată.
   
Însă, candidatul republican intenţionează să adauge trei etape, potrivit Politico, şi anume Germania, Polonia, unde ar urma să susţină un discurs, şi Afganistan, dar această ultimă vizită rămâne foarte nesigură.
   
Publicaţia precizează că programul definitiv al candidatului republican urmează să fie finalizat săptămâna aceasta.
   
Acest turneu i-ar putea pemite lui Romney să îşi consolideze poziţia la nivel internaţional, în contextul în care candidatul republican s-a concentrat, până în prezent, asupra economiei şi criticării bilanţului preşedintelui democrat Barack Obama, care candidează pentru un al doilea mandat, în cadrul alegerilor de pe 6 noiembrie.

×
Parteneri
Incendiu puternic într-o parcare plină cu TIR-uri, la Timişoara!
x close