Antena 3 CNN Externe Mitt Romney și Barack Obama, mai puțin urmăriți la cea de-a doua dezbatere

Mitt Romney și Barack Obama, mai puțin urmăriți la cea de-a doua dezbatere

Mitt Romney și Barack Obama, mai puțin urmăriți la cea de-a doua dezbatere
Sursa foto: Foto: npr.org
de N.B.    |    17 Oct 2012   •   10:42

Prima dezbatere dintre cei doi candidați la președinția Statelor Unite a spart toate recordurile de audiență pe Internet, devenind cel mai urmărit eveniment politic american din istoria Twitter. A doua înfruntare dintre Barack Obama și Mitt Romney a fost un moment care a generat un interes comparabil de mare, dar nu a mai atins recordul primei întâlniri, informează The Ticket.

Mențiunile pe rețeaua de socializare Twitter au scăzut la 7,3 milioane în timpul dezbaterii de la New York, față de cele peste 10 milioane înregistrate la prima înfruntare. Mitt Romney a condus, din nou în ceea ce privește numărul de menționări, dar diferența dintre cei doi a scăzut, iar Obama a apărut în mai multe ”tweet-uri” decât acum două săptămâni.

Romney a reușit din nou să facă valuri în mediul online grație unui răspuns stângaci la o întrebare privind ce a făcut și intenționează să facă pentru a asigura egalitatea dintre genuri la locul de muncă. Fostul guvernator al statului Massachusetts a povestit că este un susținător al diversității și a încercat să găsească femei calificate să lucreze în cadrul cabinetului său și, în urma căutărilor, a avut ”dosare pline de femei” pentru posturile respective.

Afirmația a devenit un hit instant, ”binders full of women” a ajuns subiect de parodii grafice, are pagini pe rețelele de socializare și a fost subiect de glume inclusiv la conferința de presă de după dezbatere.

Vezi principalele argumente ale candidaților aici.




×
Subiecte în articol: Mitt Romney alegeri Alegeri SUA
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close