Antena 3 CNN Externe Moarte cumplită pentru un român, în nordul Franţei. Conducea o furgonetă, dar s-a izbit frontal de un TIR

Moarte cumplită pentru un român, în nordul Franţei. Conducea o furgonetă, dar s-a izbit frontal de un TIR

Moarte cumplită pentru un român, în nordul Franţei. Conducea o furgonetă, dar s-a izbit frontal de un TIR
de O.P.    |    25 Mai 2014   •   06:38

Un român de 22 de ani a murit într-un accident rutier, in nordul Frantei. Romanul conducea o furgoneta si a incercat  o depăşire periculoasă. A fost lovit frontal de un tir şi a murit pe loc. Şi şoferul tirului a murit carbonizat. TIR-ul a luat foc în urma impactului.

Tânărul de 22 de ani era din Alba Iuia şi plecase de curând în cursă. Presa francesă scrie că, într-o curbă periculoasă, ar fi încercat o depăşire riscantă. A fost lovit frontal de un tir, iar impactul puternic l-a proiectat prin parbriz. A fost găsit la 10 metri distanţă.

Nici şofeul tirului n-a avut vreo şansă. A murit pe loc, după ce, cabina autotrenului a luat foc.

Deşi a fost găsit carbonizat şi iniţial nu i-a putut fi stabilită identitatea, mai multe surse spun că, ar fi vorba tot despre un român, de 35 de ani.

În ţară, vestea morţii tânărului de 22 de ani a cutrermurat întreaga suflare din Alba Iulia. Biatul avea extrem de multe pasiuni şi juca fotbal la Inter Ciugud.

Presa din Franţa şi ministerul Afacerilor Externe spun că,  în camionetă, alaturi de romanul de 22 de ani, s-ar mai fi aflat o alta persoana. 

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close