Antena 3 CNN Externe Moartea stupidă a unui bărbat de 40 de ani. Familia l-a deconectat de la aparate pentru a porni aerul condiționat

Moartea stupidă a unui bărbat de 40 de ani. Familia l-a deconectat de la aparate pentru a porni aerul condiționat

Un bărbat de 40 de ani din India a murit după ce rudele i-au scos din priză ventilatorul care îl ținea în viață. Familia l-a deconectat din greșeală de la aparate pentru a porni aerul condiționat.

Moartea stupidă a unui bărbat de 40 de ani. Familia l-a deconectat de la aparate pentru a porni aerul condiționat
Sursa foto: Hepta
23 Iun 2020   •   21:55

Incidentul șocant a avut loc pe 15 iunie, zi cu ghinion pentru el. Doi pacienți au fost confirmați atunci cu COVID-19, iar bărbatul fusese mutat într-un salon izolat ca măsură de precauție. Tot atunci a fost vizitat de câteva rude și fiindcă era foarte cald oamenii au adus cu ei un aer condiționat portabil.

Doctorii opriseră aerul condiționat din spital pentru a evita răspândirea noului coronavirus, astfel că rudele bărbatului au vrut să se răcorească cu cel portabil.

Rudele i-au scos din priză aparatul care-l ținea în viață, pentru a porni un aer condiționat

Nu au găsit nicio priză disponibilă și unul dintre cei veniți să îl vadă pe bărbatul internat a scos din priză un aparat care s-a dovedit a fi ventilatorul bărbatului bolnav. Bateria de rezervă s-a consumat rapid, iar medicii alarmați de cele întâmplate n-au mai putut face nimic pentru a-i salva viața pacientului.

Bărbatul a ajuns la spital cu dificultăți de respirație și era bănuit de COVID-19. Medicii au declarat că pacientul a fost testat negativ COVID-19 după moartea sa.

×
Subiecte în articol: ventilator aer conditionat India
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close