Antena 3 CNN Externe Modelul brazilian, Valentina Boscardin, a murit de COVID la vârsta de 18 ani: ”Un înger s-a suit la cer”

Modelul brazilian, Valentina Boscardin, a murit de COVID la vârsta de 18 ani: ”Un înger s-a suit la cer”

Modelul brazilian, Valentina Boscardin, a murit de COVID la vârsta de 18 ani. Făcuse vaccinul şi nu avea afecţiuni anterioare.

Modelul brazilian, Valentina Boscardin, a murit de COVID la vârsta de 18 ani: ”Un înger s-a suit la cer”
Sursa foto: Twitter/Lisamarie1577
de Alexandra Ionescu    |    14 Ian 2022   •   13:16

Brazilianca era vaccinată cu două doze de Pfizer, dar contactase virusul de Crăciun şi făcuse o formă severă.

Valentina Boscardin avea doar 18 ani. A murit din cauza complicaţiilor cauzate de Covid. Modelul brazilian a fost internat într-un spital din Sao Paulo.

Vestea tragediei a fost dată de mama sa, Marcia Boscardin, o cunoscută prezentatoare din Brazilia, care a postat o fotografie cu fiica ei şi un mesaj pe reţelele de socializare: „Cu mare durere trebuie să mă despart de iubirea vieţii mele.

 La revedere si Dumnezeu să te primească cu braţele deschise. Fiica mea, te voi iubi mereu. Un înger s-a suit la cer”.

Într-o ţară cu 22,6 milioane de infecţii şi peste 621 de mii de decese, preşedintele brazilia Jair Bolsonaro minimizează varianta Omicron: „Este binevenit”.

Modelul a fost vaccinat cu două doze de vaccin Pfizer şi nu avea afecţiuni medicale anterioare. Se presupune că a contractat COVID în sărbătorile de Crăciun într-o formă severă.

Mai întâi, s-a ales cu pneumonie severă, apoi cu tromboză, după cum a confirmat un prieten de familie: „Valentina era pregătită să înceapă o carieră internaţională, ce veste tristă. Odihneşte-te în pace, Valentina”, informează Mediafax.

×
Subiecte în articol: Valentina Boscardin COVID-19 model Brazilia
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close