Antena 3 CNN Externe O moldoveancă, acuzată că a incendiat un apartament, în Israel. Femeia a spus că are implantat un ”cip”, care îi dă ordine

O moldoveancă, acuzată că a incendiat un apartament, în Israel. Femeia a spus că are implantat un ”cip”, care îi dă ordine

O femeie din Republica Moldova este principalul suspect în cazul incendierii unui apartament, în Israel. Ea le-a spus polițiștilor că un ”cip” implantat, care îi dă ordine.

O moldoveancă, acuzată că a incendiat un apartament, în Israel. Femeia a spus că are implantat un ”cip”, care îi dă ordine
Sursa foto: Getti Images
de Cerasela Stafie    |    04 Oct 2021   •   11:36

Incidentul s-a petrecut în orașul israelian Beer Șeva, duminică, 3 octombrie. Echipajele de intervenție au fost solicitate pentru stingerea unui incendiu izbucnit în interiorul unui apartament în care locuia o bătrână și îngrijitoarea acesteia.

La fața locului, pompierii au remarcat o femeie de 45 de ani cu un comportament suspect. Ea a fost predată oamenilor legii.

Polițiștii israelieni au constatat că aceasta este cetățean al Republicii Moldova. În timpul audierilor, femeia le-a spus autorităților israeliene că în corpul său este implantat un ”cip”, iar respectivul dispozitiv îi ordonă să facă anumite lucruri, scrie safenews.md.

Suspecta a fost reținută, ea urmează să fie supusă unui control psihiatric. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită în respectivul incident. Ancheta acestui caz este în desfășurare, urmând a fi stabilite toate circumstanțele în care a avut loc.

×
Subiecte în articol: Israel incendiere femeie
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close