Antena 3 CNN Externe Moment de reculegere la o şcoală din China, după ce opt copii au fost înjunghiaţi mortal (VIDEO)

Moment de reculegere la o şcoală din China, după ce opt copii au fost înjunghiaţi mortal (VIDEO)

Moment de reculegere la o şcoală din China, după ce opt copii au fost înjunghiaţi mortal (VIDEO)
24 Mar 2010   •   23:30


Opt copii au fost înjunghiaţi mortal într-o şcoală din China. Alţi cinci au răni grave, după ce un bărbat înarmat cu un cuţit a intrat în instituţie şi a atacat la întâmplare. Agresorul, în vârstă de 41 de ani, a fost arestat. Între timp, la şcoala unde s-a produs tragedia a fost ţinut un moment de reculegere şi au fost depuse flori albe pentru victime.

Agresorul a intrat în incinta şcolii înarmat cu un cuţit şi a început să-i lovească pe copii. Potrivit presei chineze, atacatorul este un un bărbat în vârstă de 41 de ani cu probleme psihice, care demisionase de puţin timp din postul de medic al clinicii din localitate.

În urma atacului, şcoala a fost închisă temporar de autorităţi. Cursurile au fost reluate, dar va trece multe vreme până lucrurile vor reveni la normal.

Cei 2.000 de elevi ai şcolii din China unde a avut loc atacul armat au venit la ore cu flori albe şi au ţinut un moment de reculegere.

Opt copii au fost înjunghiaţi mortal, după ce bărbatul înarmat cu un cuţit a intrat în incinta şcolii şi a început să-i lovească pe copii. Alţi cinci copii au fost răniţi în atac, iar părinţii acestora au cerut asistenţă din partea psihologilor.



Antena 3


×
Subiecte în articol: copii China injunghiati
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close