Antena 3 CNN Externe Momentul în care doi frizeri salvează o fetiță de 3 ani de la moarte, în timp ce mama ei butonează telefonul mobil, în SUA

Momentul în care doi frizeri salvează o fetiță de 3 ani de la moarte, în timp ce mama ei butonează telefonul mobil, în SUA

Doi frizeri au salvat o fetiță de 3 ani care alerga spre o intersecție aglomerată, în timp ce mama ei butona telefonul mobil, în SUA. Scena șocantă a fost surprinsă pe camerele de supraveghere din zonă.

Momentul în care doi frizeri salvează o fetiță de 3 ani de la moarte, în timp ce mama ei butonează telefonul mobil, în SUA
Sursa foto: Instagram/ Obthebarber
de Mia Lungu    |    06 Mai 2024   •   23:23

Momentul în care cei doi frizeri aleargă să o salveze pe fetița de doar trei ani, lăsată nesupravegheată de mama ei, a fost surprins de camerele de supraveghere.

Pe imaginile înregistrate se vede cum aceasta aleargă pe stradă spre o intersecție aglomerată, în East Hartford. Șapte mașini au trecut pe acolo în doar câteva secunde.

Cei doi eroi au ajutat-o ​​apoi pe fată să-și găsească mama, care se afla la o stație de autobuz, cu ochii în telefonul mobil. Femeia nici nu observase că fiica ei nu mai era lângă ea.

Poliția din East Hartford a lăudat gestul eroic al celor doi, într-o postare pe Facebook.

"Astăzi remarcăm reacția rapidă a lui Osvaldo Lugo și a lui Rafael Santana, de la LookSharp Barbershop. Acțiunea lor a salvat un copil mic care a plecat de lângă mama lui și a fugit spre Main Street.

Datorită lor, o potențială tragedie a fost evitată și o familie rămâne întreagă. Suntem incredibil de recunoscători pentru acești adevărați eroi!"

? Heroic Barbers to the Rescue! ? Today, we want to give a massive shoutout to the quick-thinking and brave duo,...

Posted by East Hartford Police Department on Tuesday 23 April 2024

 

×
Subiecte în articol: frizeri moarte fetita salvează telefon SUA
Parteneri
Ce pensie va primi un român care a muncit 35 de ani, după noua lege
x close