Antena 3 CNN Externe Momente de panică la un spectacol de rodeo din Australia de Vest, după ce un taur a scăpat de sub control și a intrat în mulțime

Momente de panică la un spectacol de rodeo din Australia de Vest, după ce un taur a scăpat de sub control și a intrat în mulțime

Au fost clipe de panică la un spectacol de rodeo din Australia de Vest, după ce un taur a scăpat de lângă îngrijitori și s-a năpustit asupra mulțimii.

Momente de panică la un spectacol de rodeo din Australia de Vest, după ce un taur a scăpat de sub control și a intrat în mulțime
Sursa foto: charlie_daisy_travel | Instagram
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Mai 2023   •   18:35

Momentul în care taurul scapă de lângă îngrijitori și se năpustește cu putere asupra mulțimii a fost surprins de camere.

Înainte ca animalul să-i atace, zeci de oameni, printre care și copii, dansau în arena de rodeo .

La un moment dat, oamenii au încept să strige și să fugă din calea animalului, unii dintre aceștia fiind trântiți la pământ.

În urma incidentului, petrecut la spectacolul de rodeo din Kununurra, Australia de Vest, două persoane au ajuns la spital.

Citește și: Metoda jenantă prin care doi români furau bani din bancomate în Italia. Cum acționau ca să sperie victimele

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de ??????? ??? ????? | ????????? ?????? (@charlie_daisy_travel)

Autoritățile locale au deschis o anchetă, urmând să stabilească cine este responsabil de producerea incidentului, potrivit BBC, citat de observatornews.ro.

 

 

×
Subiecte în articol: Australia taur rodeo
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close