Antena 3 CNN Externe 16 morți și peste 150 de răniți în urma unui incendiu la un depozit de containere din Bangladesh

16 morți și peste 150 de răniți în urma unui incendiu la un depozit de containere din Bangladesh

Un incendiu uriaș a izbucnit într-un depozit de containere din sud-estul Bangladeshului, provocând moartea a cel puțin 16 persoane și rănirea a peste 150, au anunțat duminică autoritățile.

16 morți și peste 150 de răniți în urma unui incendiu la un depozit de containere din Bangladesh
Sursa foto: Twitter/nparvezapu
de Alexandra Ionescu    |    05 Iun 2022   •   08:35

Incendiul a izbucnit la o instalație de containere sâmbătă seara la Sitakunda, la 40 km de orașul portuar Chittagong, declanșând multiple explozii.

Pompierii au intervenit toată noaptea, a declarat un oficial al serviciului de pompieri, Faruk Hossain Shikder. Exploziile au zguduit cartierul și au spulberat geamurile ferestrelor caselor din apropiere, anunță Reuters.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Bilanțul victimelor ar putea crește, deoarece unii dintre răniți sunt în stare critică, a anunțat medicul Mohammed Elias Hossain. Printre răniți se numără pompieri și polițiști, a precizat el.

El i-a îndemnat pe toți medicii din district să ajute la rezolvarea situației și a făcut apel la donații de sânge, informează Mediafax.

Nu se știe încă ce a provocat incendiul. În 2020, trei persoane au fost ucise după ce un rezervor de petrol a explodat la un depozit de containere din zona Patenga din Chittagong.

×
Subiecte în articol: Bangladesh incendiu depozit morti
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close