Antena 3 CNN Externe Opt morți în timpul unor tornade care au lovit nordul Texasului

Opt morți în timpul unor tornade care au lovit nordul Texasului

Opt morți în timpul unor tornade care au lovit nordul Texasului
27 Dec 2015   •   10:08

Cel puțin opt persoane și-au pierdut viața în timpul unor tornade care au lovit nordul statului Texas, au informat sâmbătă seara autorități și mass media americane, transmite duminică Agerpres.

O tornadă a lovit în jurul orei locale 18:45 (00:45 GMT, duminică) orășelul Garland (Texas). "Sunt cinci decese confirmate. Mașini, case și apartamente din zonă au fost grav avariate", au declarat autoritățile. Decesele "au fără îndoială legătură cu faptul că mașinile au fost prinse în tornadă", au adăugat autoritățile într-un comunicat în care se face referire și la un număr neprecizat de răniți.

Alți trei oameni au fost uciși în intemperiile produse în Collin County (Texas), a transmis Dallas Morning News. Locuitorii citați de ziar au declarat că zona a fost lovită de cel puțin patru tornade.

Milioane de locuitori din sudul Statelor Unite încercau sâmbătă să revină la o viață normală după o serie de tornade care au făcut cel puțin 17 morți în Mississippi, Tennessee și Arkansas, conform celui mai recent bilanț prezentat de autorități.

×
Subiecte în articol: tornade SUA Texas
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close