Antena 3 CNN Externe Moş-Crăciunii s-au reunit, în plină vară, la Copenhaga (VIDEO)

Moş-Crăciunii s-au reunit, în plină vară, la Copenhaga (VIDEO)

Moş-Crăciunii s-au reunit, în plină vară, la Copenhaga (VIDEO)
Sursa foto: Mos Craciuni
22 Iul 2009   •   12:43


Congresul mondial al Moş-Crăciunilor a devenit o tradiţie la Copenhaga. Dar nu iarna, ci în plină vară. Moşii veniţi din întreaga lume îşi dezbat problemele şi colindă oraşul, spre distracţia turiştilor mari şi mici.

În binecunoscutul costum roşu sau în veşminte tradiţionale din ţara lor, peste 150 de Moş-Crăciuni s-au adunat în aceste zile în capitala daneză pentru congresul lor anual.

Dar, ca la orice congres, după şedinţe au urmat şi momentele de relaxare şi distracţie. Care, în cazul Moş-Crăciunilor au fost chiar mai ample pentru că însăşi menirea lor este să aducă bucurie în lume.

Deoarece Copenhaga este un oraş al apelor, moşii cu sau fără barbă n-au scăpat ocazia unei băi în mare. Ei au făcut apoi o plimbare, mai întâi cu barca, iar apoi pe jos.

Defilarea i-a încântat mai ales pe copiii întâlniţi în cale, întrucât, chiar dacă mai e mult până la Crăciun, orice moş care se respectă are mereu la îndemână daruri pentru cei mici.

Iar pentru a dovedi că sunt mereu în pas cu vremea, Moş-Crăciunii şi-au continuat plimbarea pe două roţi.

În încheiere, gazdele au pregătit o surpriză: ninsoare în plină vară. Chiar dacă zăpada era artificială, Moş-Crăciunii au fost încântaţi şi au promis, pentru la iarnă, daruri bogate, nu doar în Danemarca, ci în lumea întreagă.



Antena 3



×
Subiecte în articol: Danemarca Copenhaga
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close