Antena 3 CNN Externe Moscova. Doi şoferi se blochează în mijlocul intersecţiei şi nu vor să se dea la o parte (VIDEO)

Moscova. Doi şoferi se blochează în mijlocul intersecţiei şi nu vor să se dea la o parte (VIDEO)

Moscova. Doi şoferi se blochează în mijlocul intersecţiei şi nu vor să se dea la o parte (VIDEO)
Sursa foto: masini
02 Feb 2010   •   15:11

Se ştie că mulţi şoferi se încăpăţânează să arate că au nervii mai tari decât partenerii de trafic şi nu le-ar ceda trecerea nici în ruptul capului. Dar incidentul filmat pe o stradă din Moscova întrece orice închipuire. Doi automobilişti s-au trezit faţă în faţă şi nici unul nu a mai vrut să dea înapoi. Povestea s-a sfârşit cum era de aşteptat: printr-o ciocnire.

Cei doi şoferi se înfruntau deja de o bucată de vreme când locatarul unui bloc din zonă a început să filmeze spectacolul. Una dintre maşini, o Honda, circulase regulamentar, iar cealaltă, o Volgă, ajunsese pe contrasens încercând să se strecoare printre alte vehicule. Înfruntarea s-a prelungit mai bine de zece minute.

Şoferul de pe Volga, care se ştia într-un fel vinovat, a schiţat, până la urmă, pasul înapoi. Dar Honda l-a urmărit necruţătoare, fără să-i lase loc pentru vreo manevră.

În timp ce maşinile treceau nepăsătoare pe lângă cei doi adversari, un pieton şi-a pierdut răbdarea şi a încercat să-i aducă la raţiune. Ideea n-a fost prea bună, pentru că nu i-a lipsit mult să fie strivit. Aşa că, după un gest de revoltă, i-a lăsat pe amândoi în voia soartei.

Iar după alte câteva secunde s-a întâmplat ceea ce trebuia să se întâmple. Cineastul amator s-a plictisit şi el şi a oprit camera, deşi urmarea evenimentelor putea fi şi mai interesantă: e greu de crezut că doi şoferi ruşi atât de încăpăţânaţi călătoreau fără să aibă în maşină o bâtă sau chiar vreun pistol.



Observator

×
Subiecte în articol: şoferi Moscova incident intersectie
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close