Antena 3 CNN Externe Moscova anunță că a eliminat 250 de "mercenari străini" într-un atac cu rachete Iskander

Moscova anunță că a eliminat 250 de "mercenari străini" într-un atac cu rachete Iskander

Armata rusă a anunțat, luni, că a atacat un centru al combatanților străini care luptă de partea Ucrainei și a publicat imagini cu o rachetă Iskander-M în acțiune.

Moscova anunță că a eliminat 250 de "mercenari străini" într-un atac cu rachete Iskander
Sursa foto: hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Iul 2022   •   17:54

Agenția TASS îl citează pe purtătorul de cuvânt al Ministerului rus al Apărării, generalul Igor Konaşenkov, care a declarat că "până la 250 de mercenari" au fost "eliminați" într-un atac în care au fost utilizate rachete de precizie.

"Rachete de înaltă precizie lansate din aer în satul Konstantinovka din Republica Populară Donețk au lovit un punct de desfășurare temporară a mercenarilor din așa-numita Legiune străină ucraineană.

Până la 250 de luptători străini, șapte vehicule blindate și 12 vehicule speciale au fost distruse”, a spus oficialul rus.

Rușii ar fi lansat circa 3.000 de rachete asupra Ucrainei

Potrivit forțelor militare ucrainene,  Rusia a lansat aproximativ 3.000 de rachete de când a început invazia Ucrainei, pe 24 februarie.

"Este vorna despre rachete de croazieră, rachete aer-sol, rachete operaționale-tactice (Tochka-U, Iskander), precum și rachete Onyx ale complexului de coastă Bastion", se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Forțelor Aeriene din Ucraina.

Conform sursei citate, forțele Moscovei au început să recurgă tot mai mult la proiectile din epoca sovietică.

Foto: Rachetă Iskander
 

×
Subiecte în articol: Moscova mercenari străini Iskander
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close