Antena 3 CNN Externe O moştenire în valoare de 11 milioane de dolari a rămas nerevendicată ani de zile, iar într-un final banii au ajuns la 119 oameni de pe tot globul

O moştenire în valoare de 11 milioane de dolari a rămas nerevendicată ani de zile, iar într-un final banii au ajuns la 119 oameni de pe tot globul

Un bărbat din Chicago a murit după ce a agonisit milioane de dolari. Pentru că nu are nici un moştenitor, avocaţii au căutat ani la rând, urma unor rude pentru a le da banii americanului.

O moştenire în valoare de 11 milioane de dolari a rămas nerevendicată ani de zile, iar într-un final banii au ajuns la 119 oameni de pe tot globul
Sursa foto: Gettyimages | Chung Sung-Jun / Staff
de Ioana Mircea    |    27 Oct 2022   •   12:34

Bărbatul din Chicago, care a murit din cauze naturale, în 2016, la 87 de ani, a adunat în secret o avere, acesta trăind o viaţă modestă.

El nu a fost căsătorit niciodată şi nici nu a avut copii. Se pare că și toți frații săi muriseră, la rândul lor fără să lase urmaşi. Averea de 11 milioane de dolari este considerată ca fiind cea mai mare avere nerevendicată din istoria SUA.

Avocații au petrecut patru ani căutând pe tot globul rudele americanului, iar în urma cercetărilor, au găsit veri și rude îndepărtate în America și Europa. Numărul total al acestora este de 119. Fiecare dintre ei a primit în jur de 90.000 de dolari.

„Aceasta este o sumă de bani care schimbă viața. Mi-aș dori doar să știm mai multe despre domnul Stancak", a spus Frerichs, unul dintre moştenitori.

Vecinii l-au descris pe milionar drept un bărbat liniștit și cumpătat care își făcea singur reparațiile la casă, potrivit nbcchicago.com.
 

×
Subiecte în articol: chicago mostenire
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close