Antena 3 CNN Externe Moştenitorul Red Bull îndeplineşte ultima dorinţă a tatălui său şi a anunţat cât va fi bonusul pe care toţi angajaţii îl vor primi

Moştenitorul Red Bull îndeplineşte ultima dorinţă a tatălui său şi a anunţat cât va fi bonusul pe care toţi angajaţii îl vor primi

Mark Mateschitz, moştenitorul imperiului Red Bull, a anunţat că va îndeplini ultima dorinţă a tatălui său, respectiv de a oferi tuturor angajaţilor un bonus.

Moştenitorul Red Bull îndeplineşte ultima dorinţă a tatălui său şi a anunţat cât va fi bonusul pe care toţi angajaţii îl vor primi
Sursa foto: Profimedia Images
de Georgiana Adam    |    23 Oct 2023   •   13:51

Înainte de a muri, Dietrich Mateschitz, fondatorul Red Bull și cel mai bogat on din Austria, a avut o serie de solicitări pentru fiul său, Mark Mateschitz, iar printre acestea s-a numărat şi aceea de a acorda tuturor angajaţilor un bonus în semn de mulţumire pentru devotamentul lor.

Dietrich Mateschitz a murit în octombrie anul trecut, la vârsta de 78 de ani, după ce ani de zile s-a luptat cu cancerul.

Acum, moştenitorul Red Bull a susţinut că va urma tradiţia lăsată de tatăl său şi îi va îndeplini dorinţa, astfel că i-a anunţat pe toţi angajaţii companiei, printr-un email, că vor primi un bonus în valoare de 3.000 de euro până la sfârşitul lunii, notează publicaţia austriacă Heute.at.

"Sunt încântat să vă informez că anul acesta, pe lângă o creștere procentuală a salariului de la începutul lui 2024, toți angajații din Austria vor primi și un bonus care să acopere inflația din 2023”, a fost începutul mesajului pe care Mark Mateschitz l-a trimis către angajați.

De asemenea, în mesaj, moştenitorul Redu Bull a spus că valoarea bonusul este de 3.000 de euro, că de el vor beneficia și angajații altor firme din grupul deținut de Mateschitz și că angajații part-time vor primi o parte din sumă, în funcție de tipul contractului.

Averea lui Dietrich Mateschitz a fost estimată în 2022 de revista Forbes la 27,4 miliarde de euro, ceea ce-l făcea cel mai bogat om din Austria.

×
Subiecte în articol: red bull Austria
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close