Antena 3 CNN Externe Motivul dispariției lui Serghei Șoigu, ministrul rus al Apărării | Oficial ucrainean: ”A suferit un infarct”

Motivul dispariției lui Serghei Șoigu, ministrul rus al Apărării | Oficial ucrainean: ”A suferit un infarct”

Serghei Șogu, ministrul rus al Apărării, nu a mai fost văzut în spațiul public de două săptămâni. Un oficial ucrainean de la Kiev a dezvăluit și care este motivul: Șoigu ar fi făcut infarct, iar acum se recuperează la spital.

Motivul dispariției lui Serghei Șoigu, ministrul rus al Apărării | Oficial ucrainean: ”A suferit un infarct”
de Andreea Ştefan    |    26 Mar 2022   •   12:18

Anton Gheraşcenko, un consilier al ministrului Afacerilor Interne al Ucrainei, a declarat că Serghei Șoigu nu a mai apărut în spațiul public de două săptămâni pentru că a suferit un infarct, iar acum se recuperează la spital.

”Atacul de cord al lui Şoigu a venit după acuzaţia dură a lui Putin privind eşecul complet al invaziei Ucrainei”, a scris Geraşcenko pe Facebook.

Ministrul rus al Apărării nu a fost văzut public în perioada 11-24 martie, iar joi a apărut pentru scurt timp într-un videoclip făcut public de Kremlin.

Agentstvo, un post de știri rus de investigație independent care își propune să demaște corupția guvernamentală, a raportat pe Telegram cum unul dintre cei mai apropiați aliați ai lui Vladimir Putin a apărut ultima dată la televiziunea de stat pe 11 martie.

×
Subiecte în articol: Serghei Șoigu
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close