Antena 3 CNN Externe Sute de pasageri ai unui avion au zburat șase ore, iar la aterizare s-au trezit tot acasă. Motivul este unul jenant

Sute de pasageri ai unui avion au zburat șase ore, iar la aterizare s-au trezit tot acasă. Motivul este unul jenant

Sute de pasageri ai unui zbor transatlantic au călătorit peste șase ore, pentru ca la aterizare să se trezească tot acasă. Iată care a fost motivul!

Sute de pasageri ai unui avion au zburat șase ore, iar la aterizare s-au trezit tot acasă. Motivul este unul jenant
Sursa foto: Pixabay.com
de Ioana Mircea    |    15 Feb 2024   •   14:50

Un incident bizar s-a produs în cadrul unui zbor transatlantic al unui Boeing 787 Dreamliner al companiei KLM, care a avut ca destinație Los Angeles.

Problemele au apărut în timpul zborului de la Amsterdam, iar pasagerii au avut parte de o experiență cu totul neașteptată. La bordul aeronavei se aflau peste 200 de pasageri, care au fost nevoiți să facă față unei situații delicate.

După doar o oră de zbor, membrii echipajului au constatat că 8 din cele 9 toalete ale avionului erau nefuncționale. Încercând inițial să continue zborul, piloții s-au răzgândit la un moment dat și au decis să revină la Amsterdam pentru a remedia problema.

Zborul a devenit un adevărat roller coaster pentru pasageri, avionul efectuând mai multe manevre neașteptate. După aproximativ două ore de zbor suplimentar și după ce avionul s-a întors deasupra Groenlandei, pasagerii s-au trezit înapoi în Amsterdam, având în spate 6 ore și jumătate de călătorie în van.

Operatorul KLM a reacționat prompt și a înlocuit avionul, iar călătoria spre Los Angeles a fost reluată cu o întârziere totală de 9 ore.

Problema toaletelor a fost rezolvată rapid, iar a doua zi aeronava a plecat către Houston și a revenit fără alte incidente, potrivit businessinsider.com.

×
Subiecte în articol: zbor avion
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close