Antena 3 Externe Motivul ciudat pentru care o femeie a înscenat răpirea copilului său. Detaliile cutremurătoare aflate de polițiști

Motivul ciudat pentru care o femeie a înscenat răpirea copilului său. Detaliile cutremurătoare aflate de polițiști

12 Dec 2018   •   17:22
Motivul ciudat pentru care o femeie a înscenat răpirea copilului său. Detaliile cutremurătoare aflate de polițiști

Chen este o femeie în vârstă de 33 de ani din China, care a înscenat răpirea propriului copil. După o căutare la nivel național, adevărul a ieșit la iveală, iar acum femeia riscă să fie aspru pedepsită.

Totul a pornit de la o ceartă pe care Chen a avut-o cu soțul ei. Vrând să afle dacă acesta chiar ține la ea și la copilul de 11 ani, s-a dus la poliție și a raportat dispariția băiatului.

Cu lux de amănunte și lacrimi în ochi, a descris unde a fost băiatul văzut și cum era acesta îmbrăcat.

A reușit să impesioneze, așa că acest caz a devenit prioritate națională, declanșându-se ample căutări și fiind implicate resurse pe măsură.

Totul a ieșit la iveală la cinci zie de la delanșarea căutărilor, când a apărut o înregistrare în care Chen îi spune fiului său să aștepte într-o altă mașină.  Mașina a fost în cele din urmă găsită într-un alt oraș, fiind imediat localizat și copilul, potrivit nzherald.co.nz.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close