Antena 3 CNN Externe Motivul incredibil pentru care un șofer de autobuz poartă mereu vestă anti-înjunghiere. „Trăiesc cu frică, mereu mă uit peste umăr”

Motivul incredibil pentru care un șofer de autobuz poartă mereu vestă anti-înjunghiere. „Trăiesc cu frică, mereu mă uit peste umăr”

Motivul incredibil pentru care un șofer de autobuz poartă mereu vestă anti-înjunghiere. „Trăiesc cu frică, mereu mă uit peste umăr”
Sursa foto: Foto: Captură video/youtube.com
29 Iul 2018   •   15:48

Imre Marton, în vârstă de 33 de ani, este şofer de autobus. Bărbatul poartă mereu o vestă anti-înjunghiere, iar în locuinţa sa are dreaperii negre, pentru că oamenii să nu vadă înăuntrul casei sale.

Acesta a fost hărțuit, în trecut de o femeie, care acum este în spatele gratiilor, dar bărbatul se teme că va fi atacat de alţi indivizi care vor acţiona la cererea ei.

„Niciodată nu mă simt în siguranță. Ştiu că nu se se va opri şi va continua să mă hartuiască. Trăiesc cu temere, mereu mă uit peste umăr. Sunt sigur că într-o zi mă va ucide. Scopul ei e să murim împreună”, a declarat bărbatul.

În 2012, Howells, în vârstă de 24 de ani, a început să-l hărțuiască pe Marton după ce s-a urcat în autobuzul pe care bărbatul îl conducea în Oxfordshire. Howells a descoperit traseul pe care îl urma bărbatul şi mereu îl aştepta în staţia de autobuz. De asemenea, i-a trimis peste 500 de mesaje, potrivit Daily Mail.

×
Subiecte în articol: sofer autobuz
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close