Antena 3 CNN Externe Motivul pentru care Kate Middleton şi Prinţul William s-au despărţit chiar înainte de nuntă

Motivul pentru care Kate Middleton şi Prinţul William s-au despărţit chiar înainte de nuntă

Motivul pentru care Kate Middleton şi Prinţul William s-au despărţit chiar înainte de nuntă
Sursa foto: foto: captura Youtube
24 Apr 2018   •   14:21

În 2007, după câţiva ani de relaţie, Kate Middleton şi Prinţul Williams au decis să se despartă. Se pare că familia lui Kate l-a invitat pe Prinţul William să petreacă Anul Nou alături de ei, iar pentru asta au închiriat şi o cabană în Scoţia.

Iniţial acesta a acceptat invitaţia, însă ulterior a decis să renunţe. Potrivit tradiţiei, sărbătorile în familia regală se petrec în Sandringham, alături de regină, iar Kate nu putea fi invitată, deoarece nu era încă membră a familiei regale (o regulă care nu s-a aplicat şi pentru Meghan Markle).

După Anul Nou, William a avut mai multe angajamente militare şi a stat în Dorset pentru trei luni, timp în care nu au văzut deloc pe Kate. Acesta a fost văzut flirtând cu alte femei, motiv pentru care Kate a pus punct relaţie.

În iunie 2010, aceştia s-au reîntâlnit la petrecerea organizată cu ocazia încheierii stagiului Prinţului William. Se pare că atunci cei doi s-au împăcat, iar mai târziu, în luna octombrie, în vacanţa în Kenya, William i-a oferit lui Kate inelul de logodnă al mamei sale, potrivit elle.ro.

×
Subiecte în articol: kate middleton printul William nunta
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close